Sub14: Badalona RC – Catalunya Central

Dissabte el s14 es desplaçava fins a Badalona per jugar el seu segon partit de la fase prèvia. El partit començava molt de cara pels nostres, ja que posaven un ritme més alt i directe que no pas el rival, aconseguint fer 3 marques molt seguides en els primers minuts, tot i així els locals no afluixaven en el seu joc per intentar trencar la nostra defensa ven posicionada en el camp i arribàvem a la mitja part amb el resultat favorable al catcentral. A la represa l’equip seguia treballant igual amb atacs ràpids però amb algun problema en defensa, tot i això no feia perillar la victòria.

Resultat final Badalona 19 Catcentral 81.

f1e5e956-85dc-409c-80c4-a4ef433fe3f0

Sense respostes a "Sub14: Badalona RC - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé