Allella RC – ORC Crancs

Aquest diumenge els Crancs visitaven Alella en el darrer partit de la primera volta. Un partit clau amb olor de final perquè decidiria quin dels dos equips jugaria aquesta segona volta a Segona Catalana i qui a Tercera. Els Osonencs ho sabien i van començar el partit molt concentrats, aconseguint dues marques. Els locals van respondre estrenant també el seu marcador. A la primera part el marcador oferia un ajustat 18 a 22.

A la represa el joc va continuar de forma molt similar i els dos equips es seguien tractant de tu a tu. Els Osonencs però van saber mantenir aquest cop la distància en el marcador deixant un resultat final de 25 a 32. Amb aquest resultat els Crancs jugaran aquesta segona volta a Segona Catalana.

Sense respostes a "Allella RC - ORC Crancs"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé