ORC Crancs – CNPN

Aquest dissabte l’equip Sènior de l’Osona Rugby Crancs rebia al camp de Vic al Poblenou, en un dels moments claus de la temporada, ja que una derrota hagués suposat pràcticament el descens de l’equip a tercera categoria. Els Crancs però no van fallar, sortint concentrats des del primer minut i amb dues marques, una d’elles transformades, i un xut a pals convertit arribaven a la mitja part amb un resultat de 15-5 al marcador.
A la represa el millor estat físic de l’equip visitant es va notar sobre el terreny de joc i, tot i els canvis, els Crancs no van poder mantenir la distància en el marcador. Uns últims minuts d’infart però on els Osonencs van saber defensar bé van deixar un resultat de 15-10. Amb aquest resultat els Osonencs s’ho jugaran pràcticament tot a la jornada vinent on visiten Alella, rival amb el qual estan empatats a la taula classificatòria.
Volem donar les gràcies als companys de Enginyers Rugby per el bon partit.
Aquí us deixem l’enllaç per veure el partit:

Sense respostes a "ORC Crancs - CNPN"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé