Sub14: Badalona RC – Catalunya Central

Dissabte el s14 del CatCentral es desplaçava a Badalona per jugar el seu 3er partit de lliga contra un rival amb el qual ja va coincidir a la fase prèvia.
Les dues victòries anteriors refermaven la confiança dels jugadors i jugadores i sortien al camp amb el convenciment que podien guanyar tot i saber que el Badalona és un rival difícil i més al seu camp, i els locals de seguida ho van demostrar, en el primer minut de partit els locals en una jugada ràpida sorprenien i feien el primer assaig, amb sang freda els nostres encaixaven el cop, i lluny de perdre la concentració als nostres i responien amb dues marques per capgirar el marcador. A partir d’aquí els nostres davanters imposaven la seva força per dominar en els rucks i les melés per intentar controlar el partit, amb el partit mitjanament dominat arribarien al descans 7-33.
Els Badalonins no tenien cap intenció de deixar de lluitar, i a cada empenta dels osonencs responien amb la velocitat dels seus 3/4 per trencar la nostra defensa que amb alguns problemes aconseguien parar.
Al final vàrem poder gaudir d’un partit molt disputat amb resultat de 12-54 pels nostres nois i noies que conten els partits per victòries.
Gràcies Rugby Club Badalona per la bona acollida.
Aquí us deixem les fotos del partit, gràcies Eli Ramon!

Sense respostes a "Sub14: Badalona RC – Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé