Sub14: Catalunya Central – Cervelló RC

Dissabte els nostres nois i noies jugaven el seu primer partit de lliga regular a Manresa contra Cervelló, un rival ja conegut amb el que havien jugat aquesta mateixa temporada. El partit començava força igualat en joc, els visitants amb només 15 jugadors aguantaven l’empenta local i encara tenien opcions de disputar el partit, els locals però amb més encert, aconseguien fer punts cada vegada que arribaven a la 22 rival, aconseguint un resultat de 37-10 a la mitja part.
A la represa després d’alguns canvis tot continuava igual, la poderosa davantera del Catalunya central guanyava terreny i nodria de moltes pilotes als 3/4 per trencar la defensa dels cérvols i distanciar-se encara més al marcador, una bona reacció dels visitants aprofitant alguns errors de placatge feia que el Cervelló aconseguís 2 marques cap al final del partit, tot i això el resultat va acabar amb un 78-34 favorable als nostres nois i noies que van demostrar una vegada més que poden arribar molt lluny.
Aprofitem per agrair als companys del Clubderugby Cervello la seva presencia i l’esperit de lluita que van demostrar.
ANOIA RUGBY CLUB Manresa Rugby Club
Fotos de Jordi Solé
IMG_7312

Sense respostes a "Sub14: Catalunya Central - Cervelló RC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé