Sub14: GEIEG – Catalunya Central

Dissabte els nois i noies del Catcentral es desplaçaven fins a Girona per jugar el segon partit de lliga contra el Rugbi GEiEG, un equip que habitualment es força complicat. Aquest cop però, els locals només disposaven de 15 jugadors justos, la majoria novells.
El partit no va tenir massa història, els nostres es van fer amb el control des del primer minut, imposaven un bon ritme tant de davantera com de tres quarts, només algunes jugades aïllades del Girona provocava un esforç extra en defensa però sense conseqüència en el resultat, tot i que els locals incansables van lluitar fins a l’últim moment, no van poder evitar la clara derrota amb un resultat final de 0-103.
Volem felicitar els companys gironins pel seu esperit de lluita.
Aquí is deixem les fotos d’en Jordi Soler del ANOIA RUGBY CLUB

Sense respostes a "Sub14: GEIEG - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé