Sub18: Cervelló RC – Catalunya Central

El sub18 es traslladava a Cervelló per jugar el segon partit de lliga a un camp desconegut pels nostres jugadors i entrenadora.
El rival però no era desconegut, a l’inici de lliga ja havíem jugat un partit amistós i ja preveiem un partit difícil i ajustat.
Els de Cat central sortien molt endollats i des del primer moment marcaven el ritme de joc. Un joc dinàmic, divertit i amb molta continuïtat. La primera marca va arribar abans dels 10 Min i ens mostrava com seria la resta del partit, molta efectivitat en les touches on guanyàvem les nostres i disputàvem les seves, més dificultats en la melé, però amb el joc controlat en les jugades estàtiques arribarien a la mitja part amb el resultat de 5 a 19.
La segona part va començar amb una gran intensitat per part dels cérvols, que els hi permetia fer una nova marca i tenir als nostres acorralats a la zona de marca durant molta estona.
La defensa osonenca però, ben posicionada i concentrada, no permetia que els fessin cap més marca, encoratjats per la solidesa defensiva, els Crancs premien l’accelerador i amb un gran joc a la mà i molt bona continuïtat aconseguien plantar l’ovalada en tres ocasions més, deixant un resultat final de 10-31.
Aprofitem per felicitar els nois del Clubderugby Cervello pel seu bon partit, a on l’única nota negativa de la jornada va ser el desencert constant de l’àrbitre.
Aquí us deixem les fotos del partit, gràcies Tamara!

Sense respostes a "Sub18: Cervelló RC - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé