Sub14: Catalunya Central – SEL Vilanova

Dissabte les noies i nois del Catcentral jugaven a casa contra el Sel Vilanova, un rival directe en la lluita per mantenir-se a la part alta de la classificació. Empatats a punts en la primera posició de la lliga i amb uns números molt semblants, li donava un punt més d’emoció.
El partit començava amb la igualtat de forces que es preveia, tot i que al primer minut els nostres aconseguien la primera marca en una escapada molt ràpida. De mica en mica els locals anaven treien avantatge al marcador, el Sel Vilanova però, no es donava per vençut i seguien fent el seu joc ràpid amb la seva línia de 3/4 aconseguint fer una marca per arribar al descans amb un resultat de 22-7.
A la represa, i després de fer alguns canvis, els nostres seguien amb un bon ritme tant de davantera com amb la línia per intentar mantenir el bon resultat de la primera part, però una expulsió temporal feia que els nois i noies haguessin de fer un esforç extra per parar el Sel Vilanova que havia vingut a lluitar pel partit i ho feien de valent. Finalment els nostres nois i noies aconseguien una treballada victòria amb un resultat final de 71-17.
Volem donar les gràcies al Sel Vilanova pel bon partit, i desitjar una bona recuperació al seu jugador lesionat.
IMG_7561

Sense respostes a "Sub14: Catalunya Central - SEL Vilanova"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé