Gripaus de l’Empordà – ORC Crancs

Aquest diumenge, de bon matí, els Crancs es desplaçaven a Empuriabrava, on es diputava el primer partit de segona catalana.

Tot i la potent davantera dels Gripaus de l’Empordà Empordà eren els Osonencs els que estrenaven el marcador amb una bona marca, fruit d’un bon treball en equip. A partir d’aquí els Crancs aguantaven amb una gran defensa i aprofitaven les oportunitats per arribar a la zona de marca rival. En aquest primer període els Crancs aconseguirien 3 marques, totes elles transformades, per una dels empordanesos, deixant un resultat al descans de 7-21 a favor dels visitants.

A la represa s’ha continuat en la mateixa tònica arribant a tenir una avantatge els Crancs de 31 a 7. Durant els últims minuts de partit els visitants han abaixat una mica la guàrdia, deixant als locals anotar dues marques més i acostar-se al marcador, tot i que en cap moment ha perillat la victòria dels Osonencs. Resultat final 21-31.

474142b7-734f-4097-bf82-5a0e9bb4f7aa

Sense respostes a "Gripaus de l'Empordà - ORC Crancs"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé