Sub18: Catalunya Central – Torroella-GEIEG

Aquest dissabte els crancs rebien a casa el grup de Torroella-Geieg, un equip que en principi, tenia el mateix nivell que els vigatans.
El partit va començar amb un joc molt igualat on uns i altres paraven l’embranzida de l’equip rival. Passats els 20 minuts inicials els Crancs van assajar la primera marca i la consegüent transformació. Els gironins seguien marcant el seu joc i poc després responien amb la seva primera marca. Els crancs, acostumats a perdre i anar per darrere del marcador, lluny de perdre els nervis van posar un marxa més fent arribar el marcador de la mitja part amb un 14 a 5.
Calia sortir de nou endollats i allunyar-nos en el marcador, i així ho van fer. Un equip motivat, amb ganes de jugar, va fer que la segona part caiguessin moltes marques a favor dels locals, els visitants seguien plantant cara però només van poder arribar a marca per algun error local puntual.
Resultat final 47 a 19
El joc que es va poder veure dissabte al camp del Vic va ser de gran qualitat.
Agrair al Torroella Rugby Club Senglars i GEiEG el seu bon joc.
Aquí podeu veure les fotos del partit, gràcies Tamara!
IMG_7807

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central - Torroella-GEIEG"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé