Sub14: Carboners de Terrassa – Catalunya Central

Dissabte el s14 es desplaçava fins a Terrassa per tornar a jugar després de la parada de nadal. Les noies i nois del catcentral sortien a fer l’escalfament molt adormits i tot feia preveure un partit complicat pels nostres, però res de tot això, ja des de l’inici del partit els nostres ho donava tot per portar el ritme del partit aconseguint tenir la possessió de la pilota i fent la majoria de joc en camp contrari, tot i així quan el Terrassa aconseguia la possessió, encadenava algunes fases de joc fent que els nostres haguessin de treballar en defensa, una defensa que cada cop treballa millor, i així es veu reflectit en el resultat. D’altra banda les noies i nois del catcentral cada cop juguen més com equip fent diverses fases consecutives abans de fer marca. Resultat final Carboners 7 – Cat Central 91.

Fotos de Jordi Solé:
IMG_8019

Sense respostes a "Sub14: Carboners de Terrassa - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé