Femení: CatCentral – RC Mataró

Aquest diumenge les noies del CatCentral femení disputaven el primer partit de la segona volta a Vic, el combinat de Osona Rugby Club Femení Garrotxa RUGBY CLUB i Rugby Femení Manresa , per primera vegada aquesta temporada afrontaven un partit sense estar en inferioritat numèrica.
Les 13 guerreres sortien al camp conscients de que era la seva oportunitat i no la deixarien escapar, ja des-del primer minut imposaven un ritme fort i es feien amb el control del partit, amb jugades ràpides de les 3/4 plantaven l’ovalada en 4 ocasions per deixar un resultat al descans de 20-0 en una primera part a on el domini de les locals no va donar cap oportunitat a les visitants. A la represa però, les noies del Mataró que no havien vingut a fer de comparsa i en cap moment van deixar de lluitar, posaven una marxa més i donaven emoció al partit aconseguint 3 marques gràcies al seu esperit incansable, tot i això les del CatCentral trencaven la defensa visitant amb certa facilitat, aconseguirien 4 marques més deixant un marcador final de 42-15, primera victòria de la temporada que anima i molt a seguir treballant.
Felicitem a les noies del Rugby Club Mataró pel bon partit i l’esperit de lluita.
Podeu veure les fotos de la Eli al següent enllaç:
f4307137-6741-4638-ac3e-5aea3f7f8b39

Sense respostes a "Femení: CatCentral – RC Mataró"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé