ORC Crancs – INEF Barcelona

Aquest dissabte els Crancs van rebre l’Inef Barcelona, equip contra el que ja havien jugat la primera volta i en el que els osonencs havien perdut de dos punts en l’últim minut.

Aquest cop els locals van sortir molt mes forts i concentrats i, tot i rebre una primera marca als pocs minuts, la reacció va ser espectacular. Amb bones jugades a la línia i actuacions contundents de la davantera, aconseguien 5 marques, 4 d’elles transformades, per només dues dels visitants, que deixaven al descans un clar 33 a 14 que feia preveure una plàcida victòria.
Però en aquest esport no et pots confiar i possiblement un excès de seguretat sumat a una expulsió en els primers minuts de la represa, donaven ales a l’Inef que s’anava acostant perillosament en el marcador. Una altre expulsió a la meitat del segon temps deixava els Crancs amb dos menys durant la recta final del partit que va ser molt llarga (es van afegir 8 minuts) i els nervis es posaven a flor de pell. En l’última jugada el resultat era de 36 a 33 pels Osonencs, però els visitants van saber aprofitar la situació i anotaven l’última marca que els posava per davant. Instantaniament l’àrbit pitava el final del partit, una actuació arbitral realment pèssima per els dos equips. Al final molt mal gust de boca pels Crancs que veiem com se’ls hi escapava el partit en el darrer suspir. Resultat final 36-38 a favor dels de Barcelona.
Pels Crancs van jugar: Nauti, Miguelon, Totxo, Pèsol, Fundi, Carapapa, Cuixes, Caballero, Wilow, Tommy, Abraham, Jaume, Fregall, Miquel i Arnau. També Quimet, Txeking, Toni, Quico, Miki, Marcel i Superdrinker

Sense respostes a "ORC Crancs - INEF Barcelona"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé