RC Hospitalet – ORC Crancs

Aquest dissabte els Crancs, amb només 16 efectius, es desplaçaven a l’Hospitalet per jugar contra l’equip B de la ciutat. Tot i un bon inici de partit eren els locals els que estrenaven al marcador, ja a mitjans de la primera part, en un contraatac que els Osonencs no van saber aturar. També seríen així tres de les quatre marques que rebrien durant en aquest període, deixant així un marcador de 24-0 al descans. Tot i això, el marcador no reflectia el bon joc dels osonencs, que van fer un dels millors partits de la temporada. A la segona part si que va donar fruit i dues marques transformades en els minuts inicials donaven certa esperança. Els locals però no van abaixar la guàrdia i tot i les embestides dels osonencs van aconseguir mantenir l’avantatge deixant el marcador final de 46-28, resultat que deixa un regust agredolç.

Els crancs van jugar: Nauti, Miguelon, Totxo, Fundi, Pèsol, Carapapa, Cuixes, Alberto, Arnau, Tommy, Toni, Miquel, Annàs, Quico i Miki. També Txekiiin i Superdrinker.

Ara hi han dues setmanes de descans per preperar l’últim tram de la lliga.

Sense respostes a "RC Hospitalet - ORC Crancs"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé