Sub18: Granollers RC – Catalunya Central

Dissabte el grup de sub18 es desplaçava a Granollers, antics companys d’equip, per jugar per segon cop contra ells. Els de Cat central tenien baixes importants que es podria notar en el desenvolupament del joc, tot i que no va ser així.
Els nostres nois van sortir endollats i ben concentrats com ja comença a ser habitual. La primera marca va caure el minut 1 amb una carrera de l’ala que va portar el primer assaig, el partit va seguir amb aquesta tònica. Els de cat central aconseguien fer marca repetides vegades, no sense haver de treballar, però al final aconseguien veure l’escletxa i trencar la defensa, arribant a la mitja part amb un 0 a 22 a favor. La segona part va continuar igual. Es va intentar ordenar el joc, ja que era un joc molt anàrquic i va millorar la pressió defensiva,ja que més d’un cop i de dos els de Granollers ens van acorralar a la nostra zona de marca. Però la pressió i els grans placatges de tots els membres de l’equip van provocar no rebre cap marca de l’equip rival.
Cal destacar 3 marques molt vistoses, 1 del 9 que es va escapar des del costat del ruck i va fer marca. Una altra iniciada pel nou membre de l’equip en Bairon i que va continuar en Torres i una jugada de l’ala que per força de cames i determinació va acabar plantant la pilota sota pals. Com sempre, gràcies al treball de TOT l’equip!
Resultat final 0 a 44.
Partir molt treballat i molt vistós des de fora. La paraula que defineix aquest encontre és: valents.
IMG_8201

Sense respostes a "Sub18: Granollers RC – Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé