Sub14: Catalunya Central – Granollers RC

Dissabte el nostre s14 jugava a Vic contra el Granollers, un rival directe per mantenir el lideratge de la categoria, el partit es preveia complicat, ja que el Granollers sempre és un rival difícil. Ja des de l’inici va ser un partit intens tots dos equips van sortir amb l’intenció de marcar el ritme, els nostres 3/4 intentaven fer el seu joc ràpid però topaven amb la defensa del Granollers, també feien un bon treball els davanters però eren els visitants que inauguraven el marcador tot i això els nostres seguien fent el seu treball per igualar el marcador arribant a la mitja part amb un ajustat 15-19. La segona part va estar marcada per l’emoció de la igualtat de forces, els de Granollers però, van aprofitar millor els nostres errors per escapar-se en el marcador i provocar la primera derrota del s14, deixant un resultat de 27-55.
Les fotos d’en Jordi Solé
IMG_8316

Sense respostes a "Sub14: Catalunya Central – Granollers RC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé