ORC Crancs – SEL Vilanova

Aquest dissabte els Crancs s’enfrontaven al Sel Vilanova a Vic, en un enfrontament clau per aconseguir entrar al play-off.
Els de Vilanova es van presentar únicament amb 15 jugadors i s’acordaven les meles pactades per falta de pilars. Es podia preveure un partit còmode pels Osonencs però lluny va estar de ser així. En els primers minuts del partit els visitants anotaven la primera marca, transformada, feia posar les piles als Crancs, que responien amb dues marques més, una d’elles transformada, per aconseguir girar el marcador i deixar-lo al descans 12-7. Destacar que a la meitat d’aquest període un dels jugadors de Vilanova va caure lesionat, fet que els va obligar a jugar amb un jugador menys durant la resta del partit. Aquest fet no va fer baixar el nivell de joc dels visitants, als que s’ha d’aplaudir perquè realment ho van donar tot durant tot el partit,
A la segona meitat el partit es va descontrolar bastant i els Osonencs no aconseguien treure el seu joc, així i tot van aconseguir 5 marques més, tres transformades, per contra de les tres dels visitants, dues d’elles transformades, donant així la victòria als locals per 46-29. Amb aquesta victòria els Crancs es situen en zona de playoff, empatats amb Químics, amb qui s’enfronten la setmana vinent a la Foixarda, a 4 jornades del final de la lliga regular.
Pels Crancs van jugar: Totxo, Cuixes, Txeking, Pèsol, Fundi, Quico, Jaume, Dofí, Willow, Tommy, Fregall, Yahoo, Miquel, Arnau i Miki, També Nauti, Maikel, Toni, Carapapa, Prieto, Abraham, Raül i Superdrinker

e518094b-ccd7-4d2c-b316-77be224ce9b5

Sense respostes a "ORC Crancs - SEL Vilanova"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé