Sub16: Catalunya Central – CR Cervello

Partit amb aires de millora el del sub 16 del passat dissabte a Manresa.
Aquesta jornada tocava jugar a casa a Manresa contra un conegut Clubderugby Cervello, amb el que ja ens havíem trobat en pretemporada i ens havien guanyat clarament. Això feia presagiar un partit complicat.
Aquesta vegada però l’actitud dels nostres nois i noies va canviar i en tot moment van sortir a donar-ho tot.
Això va portar a uns 20 primers minuts sense un dominador clar, el Cervelló dominava l’ovalada, però els del Cat Central defensaven amb ordre i paraven les envestides dels del Baix Llobregat i sortien a la contra amb empenta però sense èxit.
Fins a la mitja part la tònica va ser la mateixa i tot i que els visitante aconseguien dues marques, els locals travessaven la línia de marca en una ocasió i amb un marcador de 5 a 12 deixaven el partit obert a la segona part.
A la mitja part els canvis del cat central van desordenar una mica la defensa i ja de bon principi, tot i que els cérvols no tenien canvis, mantenint la disciplina de la primera part aconseguien algunes marques amb més facilitat que en la primera i tot i que es van anar escalfant i ordenant a mitjans de la segona, els visitants ja s’havien allunyat massa al marcador per a poder disputar el partit fins al final.
Resultat final de 10 a 43.
La setmana que ve toca descansar i a seguir treballant pel següent partit a casa amb el que s’inicia la segona volta de la lliga.
Aquí teniu les fotos del partit.
IMG_8454

Sense respostes a "Sub16: Catalunya Central – CR Cervello"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé