ORC Crancs – Santboiana C

Aquest dissabte els Crancs rebien la Sant Boiana C, en un nou partit clau de cara a entrar dins el playoff per el títol de lliga. En aquest cas la Santboiana va arribar al partit amb una clara falta d’efectius, fet que els va obligar a jugar amb 11 tot el partit. Això ho van aprofitar els locals per distanciar-se clarament en el marcador ja en els primers minuts. Els Osonencs van sortir forts i en aquest primer període van aconseguir 9 marques, totes elles transformades, per només 2 dels visitants, deixant un resultat al descans de 63-12.

Aquest clar resultat es va mantenir en la segona part on els Osonencs fins i tot van ampliar aquest marge. Al final 91-24 a favor dels locals. Destacar el gran esperit de joc dels visitants que tot i jugar amb 4 jugador menys no van abaixar els braços durant tot el partit i van permetre als jugadors i als aficionats gaudir d’una bona tarda de Rugby. Amb aquest resultat els Crancs tenen peu i mig al playoff pel títol de lliga.
Pels Crancs van jugar: Nauti, Totxo, Michael, Fundi, Pèsol, Quico, Prieto, Dofí, Toni, Tommy, Fregall, Jaume, Abraham, Miquel i Annas, També Txeking, Raül i Superdrinker

Sense respostes a "ORC Crancs - Santboiana C"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé