Escola

Des de l’Osona Rugby Crancs treballem per difondre aquest esport per tota la comarca i rodalies. Si tens entre 4 i 12 anys i vols aprendre a jugar a rugby, no ho dubtis i vine a jugar amb nosaltres! T’oferim un ambient ple de companyerisme en un camp de gespa natural.

El nostre club l’Osona Rugby Club, et convida a formar part de qualsevol de les seves divisions i a créixer al nostre costat en aquest interessant i complert esport. No cal saber rugby des d’abans, aquí en pots aprendre a qualsevol edat, som formadors.

El rugby, avui en dia, és un esport accessible a tots els estrats socials i a totes les edats, aquest club és un club de de portes obertes i pots venir a aprendre amb nosaltres. La nostra filosofia de l’esport està basada en els valors de l’amistat i la companyonia, els fonaments del joc es van donant amb la pràctica.

Missió

La nostra missió és transmetre a través de la pràctica del rugby valors com el respecte, la perseverança, la disciplina i l’amistat. La nostra missió està abocada a nens i nenes, joves i adults que practiquen aquest esport, adicionalment volem arribar als seus entorns més propers, és important per a nosaltres com a institució saber que darrere de cada jugador hi ha una família que entén aquests valors, que els comparteix i que senten de la mateixa manera que nosaltres que han de ser part del veritable sentit de formació d’un esportista integral.

Visió

Volem ser un model administratiu i plasmar aquenens escolasta solidesa en èxits esportius. En el futur proper pensem seguir formant jugadors que alimentin les pistes de rugby de la nostra terra. Busquem la realització personal de tot aquell que se senti part del nostre club, volem que amb el pas del temps es mantingui el sentit de pertinença i arrelament cap al seu club formador. Som passat, present i futur.